pentru cina de azi am facut tagliatelle verzi
aluat
200 gr faina
2 oua
2 linguri spanac fiert
sare
umplutura
2 cartofi dulci - 600 gr
1 lingura ulei de masline
branza asiago - 100 gr
1 legatura rucola
1 ardei rosu semi iute
sare, piper
30 gr nuci rumenite
aceto balsamico
am facut aluatul ca de obicei, dar am adaugat si spanacul oparit, foarte bine scurs si mixat si am mai pus o lingura de faina suplimentar. am trecut aluatul prin masina de paste si-am facut din nou tagliatelle.
am uns cartofii dulci curatati si feliati cu o lingura de ulei de masline, sare si piper si i-am rumenit bine in cuptor. apoi i-am amestecat cu pastele fierte.
am adaugat branza asiago (fasii), rucola, nucile, cateva picaturi de aceto balsamico si un ardei rosu semi iute (pe care l-am copt inainte), asa de frumusete, ca parca lipsea putin rosu:)
le-am mancat pe toate, desi erau foarte multe. dar trebuie sa fim pregatiti pentru maine:)
asa ca azi portia (imensa) de tagliatelle a avut 968 de calorii.
Arata foarte bine!!
RăspundețiȘtergere