Etichete

bulgur (3) calamari (4) caracatita (6) carne (32) crab (7) creveti (33) curry (11) desert (14) diverse (26) fara legatura (81) fructe (5) legume (41) orez (15) paste proaspete (31) peste (35) salata (43) scoici (1) supa (6) sushi (4)

vineri, 27 septembrie 2013

salata cu dovleac, branza de capra si altele

pastele din ultimele 2 zile si-au facut datoria. antrenamentul de azi a fost un succes:)

si ca sa ne refacem, normal ca azi am afumat ceva, dar pe langa afumatura am facut si o salata noua.

1 dovleac - 900 gr
100 gr branza de capra semi moale
2 linguri ulei de masline
1 lingurita fulgi de ardei iuti uscati
1 lingurita salvie uscata (e mai buna proaspata, dar n-am avut)
1 lingura zahar brun (light)
10 cuisoare
1 bucata de scortisoara
1 legatura menta proaspata
1 legatura rucola
30 gr nuci rumenite
aceto balsamico
sare, piper

am taiat dovleacul felii, cu tot cu coaja (dovleac din ala de iarna, adica butternut squash) si le-am uns cu o lingura de ulei de masline, am pus pe ele sare, fulgii de ardei iute, zaharul brun si salvia si le-am pus la rumenit in cuptor, pe hartie pergament, impreuna cu scortisoara si cuisoarele.
dupa ce s-a racit dovleacul, am facut cu el salata.
rucola, frunzele de menta, feliile de dovleac, branza de capra sfaramata (branza de capra am tinut-o vreo 15 minute la congelator, ca sa fie sfaramata ca lumea), nucile, 1 lingura de ulei de masline si aceto balsamico. putina sare mare si piper proaspat zdrobit si gata salata!

tot 2 portii.
calorii/portie - 675


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu