pastele din ultimele 2 zile si-au facut datoria. antrenamentul de azi a fost un succes:)
si ca sa ne refacem, normal ca azi am afumat ceva, dar pe langa afumatura am facut si o salata noua.
1 dovleac - 900 gr
100 gr branza de capra semi moale
2 linguri ulei de masline
1 lingurita fulgi de ardei iuti uscati
1 lingurita salvie uscata (e mai buna proaspata, dar n-am avut)
1 lingura zahar brun (light)
10 cuisoare
1 bucata de scortisoara
1 legatura menta proaspata
1 legatura rucola
30 gr nuci rumenite
aceto balsamico
sare, piper
am taiat dovleacul felii, cu tot cu coaja (dovleac din ala de iarna, adica butternut squash) si le-am uns cu o lingura de ulei de masline, am pus pe ele sare, fulgii de ardei iute, zaharul brun si salvia si le-am pus la rumenit in cuptor, pe hartie pergament, impreuna cu scortisoara si cuisoarele.
dupa ce s-a racit dovleacul, am facut cu el salata.
rucola, frunzele de menta, feliile de dovleac, branza de capra sfaramata (branza de capra am tinut-o vreo 15 minute la congelator, ca sa fie sfaramata ca lumea), nucile, 1 lingura de ulei de masline si aceto balsamico. putina sare mare si piper proaspat zdrobit si gata salata!
tot 2 portii.
calorii/portie - 675
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu