probabil ca trebuie sa mai afum una alta, ca sa ma linistesc cu povestea asta cu afumatul:)
astea sunt ultimele mele incercari. toate au iesit extraordinare!!!
din ciclul "ce-am mai afumat in ultima vreme", vedeti mai jos:
peste afumat (un peste mic care se numeste maid, care e ca un seabass in miniatura, si la aspect si la textura carnii, si la gust) - cu ceai verde, orez, zahar, boabe de ienibahar, boabe de coriandru si coaja de lamaie.
i-am mancat cu paine de secara prajita, cu putin unt si ceapa verde.
prepelite afumate (marinate peste noapte in papaya) - cu ceai de ginger, orez, zahar, seminte de cardamom, frunze de dafin si coaja de portocala.
le-am mancat cu paine de secara prajita si mango chutney.
halloumi afumat - cu ceai negru, orez, zahar, rozmarin si seminte de nigella (am presarat seminte si pe branza si am pus si in amestecul de afumare). timpul pentru halloumi este mai scurt. am tinut in jur de 10 minute.
legume afumate (ardei rosu si galben, ardei semi iute, ceapa, rosii cherry, dovlecel) - cu ceai negru, orez, zahar, oregano si busuioc.
din halloumi (150 gr), legume (1 ardei rosu, 1 galben, 1 ardei semi iute, 1 ceapa, cateva rosii cherry, 2 dovlecei foarte mici), o legatura de rucola si niste branza asiago (50 gr), am facut o salata grozava!!!
cu aceto balsamico, 1 lingura de ulei de masline, sare, piper si 30 gr de nuci rumenite.
portia de salata are 514 calorii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu