azi am facut din nou peste din asta imens - seer fish.
o felie de seer fish (cu tot cu piele) are intre un kilogram si un kilogram jumatate. pielea e ca de porc, groasa de vreo 3-4 mm si coloana are un diametru de vreo 3 cm.
1/2 cotlet de seer fish (fara piele si os) - 400 gr
1 lingura pesmet
1 lingura ulei
sare
sos de patrunjel
1 legatura patrunjel
coaja si zeama de la 1 lime
6 catei de usturoi
1 lingurita ulei
sare
am pus sare pe peste si l-am lasat vreo 2 ore, l-am tavalit pe toate partile in pesmet si l-am rumenit in tigaie cate jumatate de minut pe fiecare parte.
pe urma l-am dat in cuptorul incalzit. vreo 10 minute.
pentru sosul de patrunjel am pus toate ingredientele in blender si le-am mixat bine.
alaturi am avut un bulgur picant (cu stafide, ceapa verde si ardei rosii iuti).
portia de seer fish cu sos de patrunjel - 377 calorii.
portia de bulgur - 300 de calorii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu