Etichete

bulgur (3) calamari (4) caracatita (6) carne (32) crab (7) creveti (33) curry (11) desert (14) diverse (26) fara legatura (81) fructe (5) legume (41) orez (15) paste proaspete (31) peste (35) salata (43) scoici (1) supa (6) sushi (4)

duminică, 21 iulie 2013

tarta cu hribi

aluat
30 gr unt
100 gr faina
un praf de sare si 2 linguri de apa foarte rece

umplutura
25 gr hribi uscati
6 catei de usturoi
1 lingurita ulei de masline
100 gr smantana dulce nefermentata
2 oua
30 gr branza cu mucegai
piper proaspat zdrobit
1/2 legatura marar proaspat
sare

am facut un aluat din unt, faina, sare si apa rece si l-am dat la frigider in folie vreo ora.
apoi l-am intins intr-un vas termorezistent si l-am precopt (nu total) in cuptor vreo 15 minute.

hribii i-am rehidratat in apa, i-am scurs, tocat si i-am calit cu usturoiul zdrobit intr-o lingurita ulei de masline si putina apa in care s-au rehidratat. dupa ce s-au racit am pus deasupra smantana, ouale batute bine, branza rasa (zdrobita), mararul tocat si mult piper proaspat zdrobit in mojar.
am adaugat compozitia in vasul cu aluat precopt pe jumatate si am dat din nou la cuptor vreo 30 de minute.

tot pentru doi oameni, asa ca portia de tarta (4 bucati) are 629 calorii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu