am cumparat din nou sfecla proaspata, cu tot cu tulpina, si parca mi-a parut rau sa arunc coditele si frunzele, ca prea erau frumoase.
am facut cu ele niste budinci.
codite de sfecla - 200 gr
6 catei de usturoi
1 lingura + 1 lingurita ulei de masline
2 oua
50 gr mozzarella
200 gr branza de casa
50 gr branza piave
2 linguri pesmet
1 lingurita unt
sare, piper
am taiat coditele de sfecla in bucati cam de-un cm si le-am tras la tigaie pret de-un minut cu o lingura ulei de masline, 6 catei de usturoi taiati felii, sare si piper. apoi le-am amestecat cu branzele rase, ouale batute, sare si piper.
am uns formele de aluminiu cu o lingurita de unt, le-am tapetat cu o lingura de pesmet, am pus umplutura si deasupra am presarat o lingura de pesmet amestecat cu o lingurita de ulei de masline.
au iesit 4 budinci. excelente!!!
calorii/bucata - 250.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu