Etichete

bulgur (3) calamari (4) caracatita (6) carne (32) crab (7) creveti (33) curry (11) desert (14) diverse (26) fara legatura (81) fructe (5) legume (41) orez (15) paste proaspete (31) peste (35) salata (43) scoici (1) supa (6) sushi (4)

marți, 10 decembrie 2013

mini budinci cu codite de sfecla

am cumparat din nou sfecla proaspata, cu tot cu tulpina, si parca mi-a parut rau sa arunc coditele si frunzele, ca prea erau frumoase.
am facut cu ele niste budinci.

codite de sfecla - 200 gr
6 catei de usturoi
1 lingura + 1 lingurita ulei de masline
2 oua
50 gr mozzarella
200 gr branza de casa
50 gr branza piave
2 linguri pesmet
1 lingurita unt
sare, piper


am taiat coditele de sfecla in bucati cam de-un cm si le-am tras la tigaie pret de-un minut cu o lingura ulei de masline, 6 catei de usturoi taiati felii, sare si piper. apoi le-am amestecat cu branzele rase, ouale batute, sare si piper.
am uns formele de aluminiu cu o lingurita de unt, le-am tapetat cu o lingura de pesmet, am pus umplutura si deasupra am presarat o lingura de pesmet amestecat cu o lingurita de ulei de masline.

au iesit 4 budinci. excelente!!!
calorii/bucata - 250.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu