am avut un desert pentru musafirii de weekend.
un fel de cheesecake cu ciocolata. in pahar.
biscuiti digestivi integrali - 50 gr
unt - 25 gr
zahar pudra - 3 linguri
ciocolata cu lapte - 150 gr
branza crema - 300 gr
2 felii de portocale confiate
1 pastaie vanilie
pentru sos
200 gr caspuni
1 lingura zahar
2 linguri apa
am zdrobit biscuitii, i-am amestecat untul topit, apoi am pus amestecul in pahare si le-am dat la frigider vreo ora.
am amestecat branza cu 3 linguri de zahar si pastaia de vanilie. am topit ciocolata cu lapte pe bain-marie, apoi am incorporat in ea branza (putin cate putin) si la sfarsit am adaugat portocalele tocate marunt. am turnat amestecul in pahare (peste baza de biscuiti) si le-am dat la frigider.
deasupra am facut un mic sos de capsuni (am fiert pret de 3 minute capsunile feliate cu o lingura de zahar si 2 de apa).
au iesit 5 portii.
calorii/portie - 486.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu