cum am aproape tot timpul avocado copt in casa, m-am gandit sa fac si altceva cu el.
in seara asta am facut o salata pentru cina.
2 avocado
1 ou
4 linguri pesmet
2 linguri seminte susan
sare, piper
100 gr rucola
200 gr spanac proaspat
100 gr branza de capra
30 gr nuci
200 gr capsuni
1 lingura de zahar
aceto balsamico
am feliat avocado, l-am trecut prin oul batut cu sare si piper , apoi prin pesmetul amestecat cu semintele de susan si l-am pus in cuptor la rumenit pe hartie de copt. a iesit perfect - crocant pe dinafara si super cremos inauntru.
sosul pentru salata - am pus la fiert capsunile taiate in patru cu o lingura de zahar si 3 linguri de apa. le-am fiert pret de vreo 4 minute, apoi le-am mixat cu blenderul.
apoi am asamblat salata - rucola si spanacul (spalate si uscate), branza de capra sfaramata, nucile rumenite si tocate mai mare, avocado rumenit, sare, piper, putin aceto balsamico si deasupra sosul de capsuni.
extraordinara!!!
portia de salata - 758 calorii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu