25 gr unt
apa - 325 ml
sare, piper
2 dovlecei mici - 200 gr
1 ardei rosu gras - 150 gr
1 ceapa alba - 100 gr
1 vanata mica - 150 gr
1/2 legatura patrunjel
sare, piper
1 lingura ulei
1 lingurita menta uscata
100 gr feta
am pus couscous-ul intr-o oala, untul, sare si piper si am turnat deasupra apa fierbinte. am acoperit si am lasat vreo 10 minute. dupa aia am afanat couscous-ul cu furculita.
separat am taiat legumele felii foarte subtiri si le-am facut la gratar, mai putin ardeiul, pe care l-am copt si apoi l-am taiat fasii. am amestecat legumele cu o lingura ulei de masline, sare, piper, putina menta uscata si apoi le-am adaugat in couscous. am adaugat patrunjelul tocat si am presarat deasupra feta sfaramata.
au iesit 3 portii.
portia de couscous are 469 calorii.
am avut alaturi si cativa creveti in crusta de susan (reteta e pe undeva pe la inceputuri. singura diferenta e ca tura asta am pus si niste seminte de nigella).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu