ne placea foarte tare.
din pacate aici nu gasesc ton rosu niciodata.
asa ca m-am gandit sa folosesc kingfish (ca tot am facut carpaccio de kingfish si a fost excelent, am zis sa fac si poke cu el).
oricum reteta asta are o gramada de variatiuni. eu asa o faceam. si iesea perfect.
200 gr kingfish
1 lingura ulei de susan
3 fire de ceapa verde
2 linguri sos de soia
2 catei de usturoi
1/2 lingurita ardei iuti uscati
1 lingurita seminte de susan
30 gr nuci de macadamia
am taiat fileul de kingfish cubulete si l-am amestecat cu ceapa verde si usturoiul (tocate foarte marunt), ardeii iuti, uleiul de susan, sosul de soia, nucile de macadamia rumenite si tocate si semintele de susan rumenite.
l-am dat la frigider cateva ore inainte sa-l mancam.
extraordinar!!!
calorii - 661
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu