am fiert in weekend crabi ca sa am o parte din materia prima pentru sushi si daca tot m-am jucat cu asta, am fiert mai multi.
asa ca am folosit o parte din carnea de crab (fiarta deja), ca sa fac azi un fel de budinca/placinta.
carne de crab - 200 gr net (fiarta)
crema de branza - 50 gr
mozzarella - 50 gr
manchego - 50 gr
parmezan - 30 gr
2 oua
2 avocado
1 lingura pesmet
1/2 lingurita unt
sare, piper
am uns formele cu putin unt si le-am tapetat cu pesmet.
am amestecat crema de branza cu mozzarella si manchego (rase), cu ouale batute, sare si piper.
apoi am pus in forme un strat din amestecul de branze, un strat de carne de crab, un strat de felii de avocado, apoi iar un strat din amestecul de branze si deasupra parmezan ras.
le-am dat la cuptor pana s-au rumenit.
portia a avut 749 de calorii.
alaturi am avut o salata cu morcov (100 gr), ridichi (150 gr), papaya verde (100 gr), mango (100 gr), castravete (200 gr), 3 fire de ceapa verde, 1 ardei rosu semi iute, o lingura sos de peste, o lingurita de miere si zeama de lime.
portia de salata a avut 114 calorii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu