dar asa cred ca poti manca sfecla mult mai des decat de sarbatori.
sfecla intreaga (in coaja) fiarta sau coapta la cuptor - taiata betigase (pentru noi 2 folosesc 4 sfecle micute/medii).
o mana de migdale si alune de padure (nesarate, prajite) tocate cu cutitul.
branza de capra (folosesc vreo 3 feluri pe care le gasesc pe aici. si o rup in bucati). imi place sa pun mai multe feluri de branza cand fac salata asta. adaug si cateva bucati de branza cu mucegai.
1 caciulie mica de usturoi - tocat cu cutitul (inca mai am putin usturoi adevarat, cu vrejuri, din ala parfumat).
sare, 1 lingurita oregano uscat, piper, aceto balsamico, ulei de masline.
asta-i tot!
si mai fac o variatie in care in loc de branzele de capra pun parmezan (ras cu scula de curatat legume) si in loc de alune+migdale pun muguri de pin prajiti. in rest la fel.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu