2 conserve de ton de 100 gr (in apa, nu in ulei. si de preferinta ton bucati)
2 fire de lemongrass - tocat marunt
1 bucatica de ginger - tocat marunt
2 fire de ceapa verde - tocate marunt
1 ardei iute rosu - tocat marunt
cateva fire de coriandru - tocate marunt
2 oua, sare piper, 1 lingura pesmet normal
amestec toate ingredientele si preformez chiftelele. le dau prin ou batut si pe urma prin pesmet panko ca e mai crocant si mai bun si le tin la frigider vreo 2 ceasuri inainte de a le praji, ca sa nu se dezintegreze.
le prajesc in tigaie cu putin ulei si unt.
le mancam de fiecare data cu guacamole - 2 avocado (coapte bine) zdrobite asa mai muncitoreste, 1 ardei iute tocat marunt, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 ceapa mica tocata marunt, cateva fire de coriandru tocate, 1 rosie decojita de pielita si fara seminte tocata marunt, sare si zeama de la 1 lime sau 2.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu