Etichete

bulgur (3) calamari (4) caracatita (6) carne (32) crab (7) creveti (33) curry (11) desert (14) diverse (26) fara legatura (81) fructe (5) legume (41) orez (15) paste proaspete (31) peste (35) salata (43) scoici (1) supa (6) sushi (4)

marți, 14 mai 2013

chiftele de ton si guacamole

2 conserve de ton de 100 gr (in apa, nu in ulei. si de preferinta ton bucati)
2 fire de lemongrass - tocat marunt
1 bucatica de ginger - tocat marunt
2 fire de ceapa verde - tocate marunt
1 ardei iute rosu - tocat marunt
cateva fire de coriandru - tocate marunt
2 oua, sare piper, 1 lingura pesmet normal

amestec toate ingredientele si preformez chiftelele. le dau prin ou batut si pe urma prin pesmet panko ca e mai crocant si mai bun si le tin la frigider vreo 2 ceasuri inainte de a le praji, ca sa nu se dezintegreze.
le prajesc in tigaie cu putin ulei si unt.

le mancam de fiecare data cu guacamole - 2 avocado (coapte bine) zdrobite asa mai muncitoreste, 1 ardei iute tocat marunt, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 ceapa mica tocata marunt, cateva fire de coriandru tocate, 1 rosie decojita de pielita si fara seminte tocata marunt, sare si zeama de la 1 lime sau 2.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu