Etichete

bulgur (3) calamari (4) caracatita (6) carne (32) crab (7) creveti (33) curry (11) desert (14) diverse (26) fara legatura (81) fructe (5) legume (41) orez (15) paste proaspete (31) peste (35) salata (43) scoici (1) supa (6) sushi (4)

marți, 21 mai 2013

avocado

legat de avocado, in sfarsit m-am desteptat si eu dupa 100 de ani. oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata.
nu intelegeam de ce in 95% din cazuri gasesc doar avocado foarte tare si necopt la magazine.
bineinteles ca raspunsul era foarte simplu - fructele de avocado, ca si bananele, nu se coc in copac.
se coc dupa ce sunt culese.
si metoda de copt avocado acasa e super simpla, na, tre sa dai doar o cautare pe google...

pui fructul de avocado cu un mar si-o banana intr-o punga de hartie (inchisa la gura) cateva zile si gata!!! ai avocado copt cand ai chef.
am testat deja metoda de 3 ori si functioneaza perfect. in plus, functie de ce gatesti cu el, poti sa si controlezi cat de tare vrei sa fie copt.

de-acuma nu ma mai sperie un avocado necopt la magazin. pot sa fac guacamole toata ziua:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu