Etichete

bulgur (3) calamari (4) caracatita (6) carne (32) crab (7) creveti (33) curry (11) desert (14) diverse (26) fara legatura (81) fructe (5) legume (41) orez (15) paste proaspete (31) peste (35) salata (43) scoici (1) supa (6) sushi (4)

sâmbătă, 4 mai 2013

bame

azi am gatit bame.
legumele astea oricum mi se par destul de ciudate. e destul de complicat sa scapi de cleiosenia lor.
le-am facut prajite tura asta.
le-am spalat si taiat in bucati cam de 2 cm - si le-am trecut prin ou batut (cu sare, piper, putin praf de coriandru si de cumin).
si pe urma le-am tavalit printr-o combinatie de 2 linguri faina alba, 2 linguri malai, 2 linguri pesmet, 1/2 lingurita praf de copt, sare si piper.
si le-am prajit in putin ulei.
alaturi am facut un sos dintr-un iaurt, 3-4 catei de usturoi, 2 linguri de tahini, zeama de lamaie, sare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu