pentru noi 2.
muschi de vita - 250 gr
ulei de masline - 1 lingura + 1 lingurita
sos de soia - 3 linguri
usturoi - 1 caciulie
otet de orez - 2 linguri
ceapa verde - 1 fir subtire
ginger - 75 gr
mango verde - 75 gr
morcov - 75 gr
seminte susan - 1 lingurita
1 lingurita zahar
1 cana faina - 150 gr
3/8 cana apa
sare
am uns muschiul de vita cu o lingurita de ulei de masline, am pus pe el putin piper si l-am sigilat in tigaie cate 15 secunde pe fiecare parte, apoi l-am pus in marinata facuta din 3 linguri sos de soia, 2 linguri otet de orez, o lingurita ginger ras pe razatoare, 3 catei de usturoi zdrobiti si ceapa verde rondele subtiri. am lasat carnea cateva ore la marinat in frigider, apoi am feliat-o.
am facut taiteii - am amestecat faina cu apa clocotita si sare, am framantat aluatul 5 minute, l-am lasat sa se odihneasca 20 de minute, l-am preformat si taiat cu masinuta imperia.
am pus la rumenit intr-o lingura de ulei de masline un mango verde si-un morcov (betigase subtiri), restul de usturoi (feliat), restul de ginger (tocat). dupa 20 de secunde am adaugat taiteii (pe care i-am scufundat in apa clocotita in prealabil), o lingurita de zahar si 2 linguri din marinata in care am tinut carnea. am dat deoparte si am pus deasupra o lingurita de seminte de susan rumenite.
excelent!!!calorii/portie - 651.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu