Etichete

bulgur (3) calamari (4) caracatita (6) carne (32) crab (7) creveti (33) curry (11) desert (14) diverse (26) fara legatura (81) fructe (5) legume (41) orez (15) paste proaspete (31) peste (35) salata (43) scoici (1) supa (6) sushi (4)

miercuri, 22 ianuarie 2014

peste marinat in sos de patrunjel

ca de obicei, pentru 2 oameni.

peste (fileuri de tilapia) - 550 gr
pentru marinata:
1 caciulie usturoi
1 shallot
6 fire de ceapa verde
1 legatura patrunjel
2 linguri ulei de masline
coaja de la 1 lime
sare, piper

am pus la blender ingredientele pentru marinata si apoi am scufundat bucatile de peste in sosul obtinut.
le-am tinut la frigider vreo 3 ore.
apoi le-am aruncat intr-o tigaie si le-am gatit pret de cateva minute in marinata proprie.

alaturi am avut un orez prajit cu bok choy si ardei iute.
orez basmati - 150 gr
bok choy - 300 gr
ardei rosii iuti - 2 bucati
1 lingura ulei de masline
1 caciulie usturoi
sare

am pus la calit intr-o lingura de ulei de masline usturoiul feliat si ardeii iuti tocati marunt (semintele scoase), dupa care am pus bok choy-ul spalat si uscat si am gatit totul pret de 2 minute. apoi am adaugat orezul (fiert in prealabil), am potrivit de sare si gata!

portia de peste marinat in sos de patrunjel are 432 calorii.
portia de orez prajit cu bok choy are 363 de calorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu