azi am luat niste muschi de vita proaspat si de dragul lui am facut la cina niste legume rumenite cu sos de branza si piper verde.
1 cartof dulce - 300 gr
1 ardei gras rosu - 200 gr
1 ceapa alba - 100 gr
1 morcov - 100 gr
1 lingura ulei de masline
sare, piper
1/2 lingurita oregano uscat
smantana dulce pentru gatit - 150 ml
branza cu mucegai - 50 gr
1 lingurita piper verde
am pus la rumenit in cuptor, legumele feliate cu o lingura de ulei de masline, sare, piper si oregano uscat. separat am facut sosul - am pus pe foc smantana, am adaugat branza cu mucegai, am tinut pe foc pana s-a topit si la sfarsit am pus piperul verde. am turnat sosul caldut peste legumele rumenite.
portia de legume rumenite cu sos de branza are 571 calorii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu