Etichete

bulgur (3) calamari (4) caracatita (6) carne (32) crab (7) creveti (33) curry (11) desert (14) diverse (26) fara legatura (81) fructe (5) legume (41) orez (15) paste proaspete (31) peste (35) salata (43) scoici (1) supa (6) sushi (4)

duminică, 6 aprilie 2014

conopida cu iaurt si tahini

tot ieri, din seria aperitive pentru musafirul vegetarian, am facut o adaptare dupa conopida cu maioneza.

conopida - 550 gr
1 iaurt 3% grasime - 170 gr
1 caciulie usturoi
2 linguri tahini
sare, piper

am desfacut conopida buchetele si am fiert-o la abur vreo 8 minute (sa nu fie flescaita, sa aiba un pic de consistenta), apoi am pus-o in robot si am tocat-o. am amestecat iaurtul cu tahini, sare si usturoi si apoi am adaugat conopida tocata. gata!

bolul are 450 de calorii


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu