Etichete

bulgur (3) calamari (4) caracatita (6) carne (32) crab (7) creveti (33) curry (11) desert (14) diverse (26) fara legatura (81) fructe (5) legume (41) orez (15) paste proaspete (31) peste (35) salata (43) scoici (1) supa (6) sushi (4)

joi, 24 aprilie 2014

calamari cu sos de usturoi si patrunjel

azi am facut niste calamari usori de vara.
tot pentru noi 2.

calamari proaspeti - 600 gr
1 lingura ulei de masline
1 lingura unt
1 caciulie usturoi
1 lamaie
1/2 legatura patrunjel
sare, piper

am curatat calamarii si i-am taiat inele. am pus in tigaie uleiul si untul si am adaugat usturoiul feliat subtire. dupa ce usturoiul s-a rumenit foarte usor, am pus calamarii, coaja de lamaie, putina sare si  am gatit totul 2 minute, am dat deoparte si am adaugat piperul proaspat zdrobit, zeama de lamaie si patrunjelul tocat marunt.

portia de calamari are 397 calorii.
i-am mancat cu un orez prajit cu ceapa verde, praz si ardei banana.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu