e foarte simpla si foarte buna. dureaza putin s-o faci. noua ne place foarte tare si o mancam foarte des.
salata de rucola cu legume. portia e pentru noi 2.
legumele (2 cartofi dulci, 1 ardei gras rosu/portocaliu din asta mutant si dulce, 1 ceapa rosie, 1 rosie, 1 morcov) curatate si feliate le pui la cuptor intr-un vas rezistent/tava cu putin ulei de masline si-un praf de oregano si niste sare mare de mare. le rumenesti bine (eu le tin vreo 30 minute la 180 de grade). le racesti. poti sa pui si alte legume care-ti plac si le ai prin casa - brocoli:), ciuperci, vinete.
rucola o alegi, speli, usuci (eu aici folosesc 4 legaturi, in romania foloseam o cutie de aia de supermarket).
o mana de muguri de pin prajiti in ziua aia (nu in urma cu 3 saptamani).
parmezan cat iti place - ras cu scula de curatat legume (nu ras pe razatoarea mica de ikea, sau mai rau, parmezan gata ras de la magazin)
otet balsamic mai bun (nu ponti/cirio si alte acrituri de la billa). daca nu ai unul ca lumea, mai bine iti faci tu reductia ta de otet balsamic.
optional o mana de boabe de rodie, asa ca sa fie si frumos si sanatos.
cam asta-i tot. asezi rucola pe platou, legumele deasupra, parmezanul, mugurii de pin si boabele de rodie. mai pui putina sare mare daca vrei, ulei de masline, otetul balsamic si gata!
mananci ca porcul. normal ca tu ai alaturi paharul de shiraz. na, noi avem alaturi paharul de cidru, ca atat se poate aici:).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu