azi la cina am facut banane prajite pe post de garnitura.
2 banane
1 lingura cocos dezhidratat
1/2 lingurita seminte de susan neprajite
1 ou
2 linguri pesmet panko
2 linguri ulei de floarea soarelui
sare, piper
de fapt pentru asta ar fi trebuit sa am un soi de banane speciale pentru gatit, adica plantains (care nu sunt asa dulci si sunt mai ferme), dar din astea gasesc doar intr-un singur loc si nu tot timpul, asa ca am folosit banane normale, putin mai verzi, dar nu crude.
am taiat bananele pe din doua, am pus pe ele sare si piper proaspat macinat, le-am trecut prin oul batut si pe urma prin pesmetul amestecat cu cocos si susan. le-am prajit in tigaie si le-am mancat pe post de garnitura impreuna cu cateva feliute de cartof dulce (copt in cuptor) alaturi de o bucata de monkfish si o salata de rosii si castraveti (salata e modelul sri lankez cu ananas, la care am adaugat si niste seminte de rodie).
1 banana prajita (2 jumatati) - 294 calorii
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu