aveam niste branza de capra in saramura, ca o telemea uscata si foarte sarata. m-am gandit s-o folosesc in niste mini tarte deschise, pe post de aperitiv.
aluat foietaj - 6 bucati (10x10 cm)
rosii cherry - 200 gr
branza de capra - 100 gr
3 catei de usturoi
1 lingurita busuioc uscat
1 ou
1 lingurita ulei de masline
am desarat (partial) branza de capra si apoi am ras-o pe razatoare. am taiat rosiile cherry pe din doua si le-am amestecat cu usturoiul tocat marunt, busuiocul si o lingurita ulei de masline. n-am mai pus sare pentru ca branza era suficient de sarata. am presarat pe fiecare patrat de aluat putina branza, apoi am pus rosiile cherry, apoi iar putina branza. am lasat o margine perimetrala de 1 cm pe care am
uns-o cu ou batut. le-am dat vreo 20 de minute (180C) in cuptorul preincalzit.
foarte bune si calde si reci.
calorii/bucata - 202.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu