Etichete

bulgur (3) calamari (4) caracatita (6) carne (32) crab (7) creveti (33) curry (11) desert (14) diverse (26) fara legatura (81) fructe (5) legume (41) orez (15) paste proaspete (31) peste (35) salata (43) scoici (1) supa (6) sushi (4)

miercuri, 18 martie 2015

tarte cu rosii cherry si branza de capra

aveam niste branza de capra in saramura, ca o telemea uscata si foarte sarata. m-am gandit s-o folosesc in niste mini tarte deschise, pe post de aperitiv.

aluat foietaj - 6 bucati (10x10 cm)
rosii cherry - 200 gr
branza de capra - 100 gr
3 catei de usturoi
1 lingurita busuioc uscat
1 ou
1 lingurita ulei de masline

am desarat (partial) branza de capra si apoi am ras-o pe razatoare. am taiat rosiile cherry pe din doua si le-am amestecat cu usturoiul tocat marunt, busuiocul si o lingurita ulei de masline. n-am mai pus sare pentru ca branza era suficient de sarata. am presarat pe fiecare patrat de aluat putina branza, apoi am pus rosiile cherry, apoi iar putina branza. am lasat o margine perimetrala de 1 cm pe care am
uns-o cu ou batut. le-am dat vreo 20 de minute (180C) in cuptorul preincalzit.
foarte bune si calde si reci.

calorii/bucata - 202.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu