Etichete

bulgur (3) calamari (4) caracatita (6) carne (32) crab (7) creveti (33) curry (11) desert (14) diverse (26) fara legatura (81) fructe (5) legume (41) orez (15) paste proaspete (31) peste (35) salata (43) scoici (1) supa (6) sushi (4)

luni, 3 februarie 2014

variatie la ravioli uriasi

azi am facut din nou ravioli uriasi.
de data asta cu niste mici modificari:
- nu au mai fost chiar asa uriasi (doar 7 cm diametru), pentru ca am folosit galbenusuri de oua de prepelita - partea cea mai dificila a fost separarea galbenusului de albus:)
- am folosit branza proaspata de capra
- am pus peste galbenusuri niste felii extra stravezii de guanciale
- tura asta le-am mancat cu beurre noisette, in loc de sos de rosii

in rest, reteta e ca cea de ravioli uriasi, asa ca n-o mai repet.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu