Etichete

bulgur (3) calamari (4) caracatita (6) carne (32) crab (7) creveti (33) curry (11) desert (14) diverse (26) fara legatura (81) fructe (5) legume (41) orez (15) paste proaspete (31) peste (35) salata (43) scoici (1) supa (6) sushi (4)

miercuri, 5 februarie 2014

dorada cu aroma asiatica

in seara asta am incercat o noua variatiune de aperitiv. de data asta din peste. si cu arome mai asiatice. excelent!

2 fileuri de dorada - 200 gr
1 lingura pasta de curry (rosie)
3 oua de prepelita (le-am pus in locul unui ou, ca le-aveam prin frigider)
1 lingurita zahar brun light
lapte de cocos pudra - 2 linguri
1 lingura sos de peste
5 frunze de kaffir lime
1 ardei iute rosu

am pus in robot toate ingredientele (mai putin ardeiul iute) si le-am mixat bine. am gustat compozitia in faza asta si pot sa spun ca se poate manca si-asa. este extraordinar de buna.
am pus amestecul in forme mici de aluminiu (au iesit 2), le-am decorat cu ardei iute rosu si le-am dat la abur 8 minute.
le-am mancat reci, pe post de aperitiv.

calorii/bucata - 192

 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu