Etichete

bulgur (3) calamari (4) caracatita (6) carne (32) crab (7) creveti (33) curry (11) desert (14) diverse (26) fara legatura (81) fructe (5) legume (41) orez (15) paste proaspete (31) peste (35) salata (43) scoici (1) supa (6) sushi (4)

duminică, 1 februarie 2015

spaghetti cu anchois, capere si pesmet

aseara am facut niste spaghetti extrem de simple. minunate!
pentru noi 2.

pentru aluat
200 gr faina
2 oua
sare

pentru sos
4 linguri ulei de masline
2 felii de paine
4 catei de usturoi
6 fileuri de anchois
2 linguri capere
cateva fire de patrunjel
coaja de la o lamaie
piper

pastele - le-am facut ca de obicei, la masina imperia.
pentru sos am pus painea la robot pana s-a maruntit, dupa care am rumenit-o in 2 linguri de ulei de masline pana am obtinut un pesmet auriu. l-am dat deoparte.
am pus in tigaie fileurile de anchois cu 2 linguri de ulei si le-am rumenit pana s-au dezintegrat, am adaugat usturoiul zdrobit usor si tocat marunt si l-am rumenit usor, apoi am pus caperele, piper proaspat zdrobit si am stins focul. am aruncat pastele fierte inauntru, am adaugat pesmetul rumenit, coaja de lamaie si o mana de frunze de patrunjel. am amestecat totul bine si  gata.

calorii/portie - 740.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu