pentru noi 2.
pentru aluat
200 gr faina
2 oua
sare
pentru sos
4 linguri ulei de masline
2 felii de paine
4 catei de usturoi
6 fileuri de anchois
2 linguri capere
cateva fire de patrunjel
coaja de la o lamaie
piper
pastele - le-am facut ca de obicei, la masina imperia.
pentru sos am pus painea la robot pana s-a maruntit, dupa care am rumenit-o in 2 linguri de ulei de masline pana am obtinut un pesmet auriu. l-am dat deoparte.
am pus in tigaie fileurile de anchois cu 2 linguri de ulei si le-am rumenit pana s-au dezintegrat, am adaugat usturoiul zdrobit usor si tocat marunt si l-am rumenit usor, apoi am pus caperele, piper proaspat zdrobit si am stins focul. am aruncat pastele fierte inauntru, am adaugat pesmetul rumenit, coaja de lamaie si o mana de frunze de patrunjel. am amestecat totul bine si gata.
calorii/portie - 740.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu