aseara am facut din nou un carpaccio de peste. ne place atat de tare, incat nu ne mai saturam.
n-am gasit fructul pasiunii la magazin, asa ca l-am facut putin altfel decat ultima oara.
si de data asta a fost grozav!
file de peste - 400 gr (am folosit tot peste local, nuwaibi)
6 capsuni
1 piersica
1 lingura ulei de masline
zeama de la 1/2 portocala
zeama de la 2 lime
piper proaspat zdrobit
sare mare
pentru salata
100 gr mango verde
100 gr castravete
75 gr morcov
2 fire ceapa verde
1 ardei iute rosu thai
100 gr boabe de struguri
1 lingura zahar
zeama si coaja de la 1/2 portocala
zeama de la 1 lime
o mana de frunze de busuioc (am folosit lemon basil, care are cu totul alta aroma)
sare
am feliat pestele si l-am asezat intr-un vas. am pus capsunile si piersica la robot, apoi le-am amestecat cu zeama de lime si portocala si o lingura ulei de masline. am turnat sosul peste feliile de peste, am pus deasupra piper proaspat zdrobit si sare mare si l-am dat la frigider, timp in care am facut salata. am taiat betigase (cu scula speciala) castravetele, mango-ul si morcovul , am adaugat ceapa verde rondele, ardeiul iute tocat marunt, boabele de struguri taiate pe din doua, frunzele de busuioc, zeama de lime, zeama si coaja de portocala, zahar si sare.
am mancat carpaccio cu bagheta prajita si salata.
portia de carpaccio cu salata (fara paine) a avut 410 de calorii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu