cartofi - 1 kg
1 ceapa alba - 150 gr
3 fire de ceapa verde
macrou proaspat (mai mic) - 600 gr
1 iaurt 3% grasime
2 linguri tahini
50 gr masline negre
sare, piper
macroul l-am afumat. (ca de obicei cu ceai. am pus 2 linguri ceai negru, 2 linguri zahar, 2 linguri orez si ca arome, cateva boabe de ienibahar si cateva seminte de anason si fenicul).
am fiert cartofii in coaja, dupa care i-am taiat feliute cat erau calduti si i-am amestecat cu ceapa taiata solzisori, ceapa verde rondele si maslinele. am facut o pseudo maioneza din iaurt, tahini, sare, piper care am turnat-o peste cartofi si am amestecat totul usor (treaba asta cu iaurt si tahini este excelenta. inlocuieste perfect maioneza).
am ales fileurile de peste afumat si le-am pus peste salata de cartofi.
au iesit 3 portii.
portia are 761 calorii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu