4 dovlecei mici - 400 gr
1 lingura de pesmet
1/2 lingurita unt
50 gr prosciutto crudo
50 gr parmezan
50 gr mozzarella
50 gr crema de branza
2 oua
30 gr rosii uscate
sare, piper
am feliat dovleceii cu scula de curatat legume. am facut feliile de dovlecel la gratar.
am uns formele cu unt si pesmet si am asezat feliile de dovlecel inauntru, lasand o portiune in afara formelor.
separat am frecat branzele rase, oul batut, prosciutto-ul taiat, rosiile uscate (rehidratate) tocate marunt, sare si piper proaspat zdrobit.
am umplut formele cu branza, le-am acoperit cu surplusul feliilor de dovlecel si le-am dat la cuptor pana s-au rumenit, vreo 20 de minute.
au iesit 5 cupe. le-am mancat reci - perfecte ca aperitiv!
calorii/bucata - 196
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu