de fiecare data cand fac ravioli, imi raman marginile de aluat, pe care le tai aiurea, le pun la congelator si cand se aduna o cantitate suficienta pentru noi 2, fac maltagliati (adica paste taiate prost) cu diverse sosuri.
in seara asta le-am facut cu un foarte simplu sos de rosii cherry.
paste maltagliati (proaspete, congelate) - 200 gr
rosii cherry - 500 gr
6 catei de usturoi
1 lingura ulei de masline
1 lingurita zahar brun
busuioc uscat
sare, piper
50 gr parmezan
am aruncat in tigaie rosiile cherry impreuna cu usturoiul tocat si le-am rumenit intr-o lingura ulei de masline, am adaugat sare, zahar, piper proaspat zdrobit si busuioc uscat.
am pus peste sos pastele fierte, am adaugat parmezan ras, am amestecat si le-am mancat imediat, ca au fost excelente!
calorii/portie - 525.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu