azi am avut un musafir la pranz, asa ca am facut si-un aperitiv nou.
150 gr parmezan
400 gr mazare
100 ml smantana dulce grasa
4 catei de usturoi
sare, piper
am facut cosuletele de parmezan (reteta e pe blog - vezi in sectiunea diverse - risotto alla zaferano in crusta de parmezan), numai ca de data asta le-am facut foarte mici - le-am preformat pe fundul unor pahare de tequila:)
mazarea am fiert-o cateva minute si apoi am mixat-o cu smantana, o lingura de parmezan ras, usturoi, sare si piper proaspat zdrobit.
tot dupa metoda cosuletelor (mai putin faza finala de preformare), am facut si niste foarte mici biscuiti de parmezan, ca sa-i folosesc la decorare.
am umplut cosuletele cu cateva minute inainte de a fi mancate.
au iesit 18 bucati.
calorii/bucata - 68.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu