cine-a zis ca nu poti sa faci snitele daca nu mananci carne?
nu, nu ma refer la snitele de soia:).
aseara am trecut din nou pe la piata de peste si nu ne-am putut abtine sa nu mai luam niste creveti, ca prea aratau bine!
si desi era ora 9 jumate, cam tarziu pentru cina, tot am gatit cativa creveti (16 bucati).
de data asta i-am facut snitele.
i-am curatat (le-am pastrat codita) si i-am crestat de-a lungul pe spate. dupa care i-am batut foarte usor cu ciocanul de carne (daca sunt batuti prea tare se usuca la prajit), am pus pe ei sare si piper.
am facut pane-ul clasic de snitele.
1 ou batut cu sare si piper, putina faina alba si pesmet in care am adaugat seminte de susan.
succesiunea normala de faina, ou, pesmet. i-am prajit in tigaie cu putin ulei.
au iesit super suculenti si cu crusta crocanta. i-am mancat cu un sos de ananas si ardei iute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu