Etichete

bulgur (3) calamari (4) caracatita (6) carne (32) crab (7) creveti (33) curry (11) desert (14) diverse (26) fara legatura (81) fructe (5) legume (41) orez (15) paste proaspete (31) peste (35) salata (43) scoici (1) supa (6) sushi (4)

miercuri, 26 martie 2014

andive cu sos de branza si nuci caramelizate

in seara asta am facut pe post de salata/garnitura niste andive cu sos de branza si nuci caramelizate.

andive - 400 gr
branza cu mucegai - 50 gr
smantana dulce pentru gatit - 150 ml
piper alb
1 lingura zahar
nuci rumenite - 30 gr

am facut un sos din smantana, branza cu mucegai si piper alb proaspat zdrobit (adica l-am tinut pe foc mic pana s-a topit branza) si apoi l-am turnat (caldut) peste foile de andive.
am caramelizat nucile intr-o lingura de zahar si le-am aruncat deasupra.

calorii/portie - 466

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu