Etichete

bulgur (3) calamari (4) caracatita (6) carne (32) crab (7) creveti (33) curry (11) desert (14) diverse (26) fara legatura (81) fructe (5) legume (41) orez (15) paste proaspete (31) peste (35) salata (43) scoici (1) supa (6) sushi (4)

joi, 14 august 2014

ravioli cu ciuperci

aseara am facut ravioli cu ciuperci. am avut un musafir la cina, asa ca am facut mai multi ca de obicei.

pentru aluat
3 oua
300 gr faina
sare

pentru umplutura
ciuperci proaspete (champignon) - 500 gr
hribi uscati - 50 gr
3 catei de usturoi
1 fir de ceapa verde
150 gr mozzarella
1 lingura ulei
sare, piper

am pus hribii uscati la rehidratat. am pus la rumenit intr-o lingura ulei de masline usturoiul si ceapa tocate, apoi am adaugat ciupercile proaspete feliate, hribii scursi si tocati, sare, piper si dupa 1 minut putina apa in care s-au rehidratat hribii. am gatit totul pret de 10 minute pana a scazut lichidul. dupa ce s-au racit, le-am maruntit la robot si le-am amestecat cu mozzarella.
am facut foile de pasta ca de obicei cu masinuta imperia si pe urma am preformat ravioli cu scula speciala dn dotare. i-am lasat sa se usuce vreo ora. au iesit 50 de bucati (am congelat mare parte din ei).
i-am fiert 2 minute in apa clocotita cu sare.

o portie mare are 8 bucati - 320 calorii
i-am mancat cu beurre noisette si parmezan (inca 249 calorii - adica 25 gr unt + 25 gr parmezan/portie)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu